Over IPC Gietvloeren

Ipc is … altijd mooi

Modern of klassiek, keuken of badkamer, … Een gietvloer is mooi in élk interieur en in elke ruimte. Spring gerust eens binnen en laat u overtuigen.

Ipc is … kwaliteit

Een vloer waarvan ú jarenlang plezier hebt. Maar ook uw kinderen. En zelfs uw kleinkinderen. Daar doen we het voor. Als u kiest voor IPC Gietvloeren, kiest u voor een team dat gepassioneerd is door zijn vak. De laatste wetgeving nauwgezet opvolgt. En dag na dag streeft naar vernieuwing en verbetering. Zo komen we nog beter aan uw wensen tegemoet.

Ipc is … creativiteit

Uw favoriete kunstwerk op uw badkamervloer? Een permanente rode loper in uw gang? Met een gietvloer is zowat alles mogelijk. Zet uw fantasie aan het werk, wij verwezenlijken het.

Ipc is … stiptheid

Snel en efficiënt, dat is IPC. Of het nu om een eenvoudige klus gaat of om een moeilijker project. Daarvoor werken we in drie stappen:

  • Analyse
    We bespreken uw wensen, bekijken samen met u de mogelijkheden en zorgen voor een oplossing die helemaal bij u past.
  • Offerte
    U weet wat u wilt? Dan maken we een correcte en duidelijke offerte, met een realistische timing. Die overlopen we met u, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.
  • Uitvoering
    We voeren de werken vakkundig bij u uit en respecteren de planning en afspraken. Ons doel? Ervoor zorgen dat u zo snel mogelijk over uw nieuwe vloer huppelt.
Meer info? Neem contact op