Toepassingen

Gietvloeren – met als koploper de polyurethaangietvloer – duiken steeds vaker op. U vindt ze in zowat elk type woning en zowel in nieuwbouw- als in renovatieprojecten. Een gietvloer heeft tal van praktische voordelen , maar is ook populair dankzij zijn esthetische meerwaarde. Van keuken tot badkamer: een gietvloer sluit perfect aan op de kleuren en vormgeving in elke ruimte van uw huis. En zijn strakke design vergroot de ruimte. Terwijl zijn warme en knusse uitstraling u een echt thuisgevoel geeft.

Overtuigd? IPC verenigt vakmanschap met design. Vraag vrijblijvend uw offerte aan!

Een gietvloer zorgt voor de warmte en de sfeer die je echt het gevoel geven dat je thuiskomt. Natuurlijk voldoet een gietvloer aan de praktische eisen van een goede woonomgeving.

Zo is een gietvloer bijvoorbeeld te combineren met vloerverwarming en in esthetisch opzicht met de kleuren en vormgeving van het huis als geheel en de individuele ruimtes.

IPC Gietvloeren vertaalt kennis van gietvloeren in stijl, met oog voor detail en passie voor design.

Badkamer

Vuile voegen schrobben? Er zijn leukere dingen in het leven. Kies daarom ook in uw badkamer voor een gietvloer: geen voeg te bespeuren, waterdicht en niet glad. Zo verenigt u optimale hygiëne met ultiem comfort. Nog voordelen? Een gietvloer is ook warmtegeleidend en geluiddempend. En u bekleedt uw wanden gewoon met hetzelfde materiaal. Zo vormen vloer en muren één strak, naadloos geheel. Heerlijk, toch?

Douche

Vervelende randen, naden en voegen in uw douche zijn binnenkort verleden tijd. Want uw gietvloer is naadloos en vloeistofdicht: dé perfecte keuze voor vochtige ruimtes en inloopdouches. En de wanden? Die bekleedt u gewoon met hetzelfde materiaal. Eenvoudiger kan niet.

Leefruimte

Uw leefruimte is de plaats waar u ontspant na een drukke dag. Een strakke vloer die rust uitademt, is daarom ideaal. En dat is de gietvloer helemaal, zeker wanneer u kiest voor een zachte, matte afwerking. En vertelden we u al dat een gietvloer warmtegeleidend en verruimend werkt? Geen wonder dat hij alsmaar vaker opduikt in hedendaagse leefruimtes.

Keuken

Morsen met hete saus of drank … In uw keuken is een ongelukje snel gebeurd. Daarom kiest u voor een vloer die tegen een stootje kan: de gietvloer. Bovendien houdt u die gemakkelijk schoon.

Slaapkamer

’s Nachts hoestend of niezend wakker worden? Allesbehalve aangenaam. Geef stof geen kans: kies voor een gietvloer in uw slaapkamer. En moet u ’s nachts het bed uit? Ook dan bewijst een gietvloer zijn meerwaarde: dankzij zijn warmtegeleidende eigenschappen voelt hij aangenaam aan onder blote of kousenvoeten.

Garage

Vuile klusjes, een auto die af en aan rijdt, … een garagevloer krijgt het zwaar te verduren. Een gietvloer heeft een hoge hardheid en is slijtvast. En omdat hij naadloos is, zet vuil zich niet vast in voegen.

Handelsruimten en kantoren

De identiteit van uw bedrijf? Die ziet u graag weerspiegeld in de inrichting van uw kantoor of handelsruimte. Met een gietvloer bekent u kleur én stijl. Of u nu gaat voor kleurrijk of naturel, uitbundig of ingetogen: IPC Gietvloeren maakt van uw vloer de perfecte aanvulling van uw designconcept.

Gezondheidszorg

In een dokterspraktijk of ziekenhuis is hygiëne van levensbelang. Met een gietvloer speelt u op safe: hij is naadloos en vloeistofdicht, dus efficiënt in onderhoud. Extra veiligheid creëert u met een antisliplaag.